fredag 20. juli 2012

Har ikke så mange nye bilder nå, men det vil nok komme flere utover høsten.

Her er det brukt rød og vanilla bazzil, mønsterark fra ei bok(husker ikke navnet), blomster og metallpynt som er kjøpt på Ergo. Rhinestones og blonder fra forskjellige plasser. Stempel fra Ergo og nett. Bilder av innsiden vil komme senere pga mottaker må få kortet først, og det er leeenge til ennå ;)

Her har jeg brukt to nyanser av blå bazzil, mønsterark fra ei bok. Bil stempel er Tim Holzt. Tekst stempel er kort og godt. Blomster kjøpt på Ergo, det samme er rhinestones. Sommerfugl husker jeg ikke hvor kommer fra.

Dette er da innsiden av kortet over, så samme type bazzil og mønsterark er brukt her. Blomstene her har jeg fått. Hjørnene er stanset ut med en hjørnestanse fra Lystrup. Her er også det lille tekststempelet(øverst under navnet) fra Tim Holzt. Bokstavstemplene er kjøpt på Nille. Hipp hurra er fra Kort og Godt (kjøpt på Ergo) Rose bildet er fra et utklippsark fra Ergo.

Her har jeg brukt hvit, vanilla og lys grønn bazzil. Sommerfuglene har jeg stanset ut med en liten stanse kjøpt på Ergo. Borden under bildet også stanset ut med verktøy fra Ergo. Bildet er fra utklippsark. Taggen øverst også fra en stanse.

Her er det brukt grå Tim Holzt kartong, lilla bazzil i to nyanser. Dies fra spellbinders. Blomster husker jeg ikke navnet på. Alt her er kjøpt på Ergo.

Dette kortet er også laget av ting kjøpt på Ergo. Sort og rosa bazzil, møsterark fra ei bok. Nøkkel og nøkkehull er limt på. Eneste som ikke er kjøpt på Ergo er Best Wishes stempelet som er fra et blad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar